Showgruppen MAGISKT.NU

Magiskt, roligt och tankeväckande

Uppleva något magiskt? 

Om du vill uppleva något riktigt magiskt har du kommit rätt.

Vi bjuder dig på en helkväll med magisk underhållning och kan även erbjuda en stor magisk show med utökad showgrupp med musiker, sång, dans, komik och showpaket; eller som Street Magic med Close-up-trolleri.

Kanske har du sett oss i Jönköping city, på Sävsjö Celebration, företagsevent, Eksjö stadsfest, eller på Eksjörevyn? Krösatågets jubileum? Eller på någon annan scen. Kanske på Trolleri-SM i Växjö 2017 eller Uppsala 2018? Eller 2017 i Eksjö stad där vi bjöd  på Street Magic samt trolleriskola. Vi har jobbat professionellt med trolleri sedan 1998 även om vi började med trolleri redan 1977.

Vi är medlemmar i Moderna Illusionisters Cirkel i Norrköping. Göran var med och startade Trolleriföreningen Väst 1999 och har varit medlem i Magic Academy, Bangalore (Indien), samt Göteborgs Magiska Klubb. År 2018 startade vi klubbaftonar för magiker och performing arts (scenkonst) i Jönköpingsregionen under namnet Magic Performing Arts - Sweden.

Kontakta oss så berättar vi mer. Vi erbjuder även underhållning i vår utökade grupp tillsammans med andra artister i vårt nätverk.