Showgruppen MAGISKT.NU

Magiskt, roligt och tankeväckande

Svenska mästerskapen i trolleri 2018 i Uppsala      

Ingrid Klingberg Calås och Göran Calås, tillsammans är vi Magiskt.Nu

Låt oss bjuda dig på en helt unik rolig upplevelse med magi och komik eller bara ren tur.
Upplev magi nära inpå där allt kan kontrolleras, ändå sker det omöjliga. Luta dig tillbaka eller var med själv på scenen.
Det blir Magiskt!

Missa inte att läsa mer om våra erbjudanden under MENY (START) på sidan.

Nyheter

Vi har en helt ny show i två akter för familjepublik. För vår barn och familjeshow har vi en 180 cm struts som heter Inge, en kompis till vår lilla struts Stina som vi haft sedan tidigare. Vi har även en mycket bra barntrollerishow för de lite yngre.

Under maj till september kan ni se oss vid ett flertal tillfällen på scener i Jönköpingstrakten.

2019-10-31 kommer vi att köra en ny exklusiv spännande show/upplevelse på Rosenlunds Herrgård i Jönköping med mycket mystik. Missa inte detta tillfälle.

Hänt

I april 2019 tävlade vi vid Trolleri-SM i Växjö och fick bekräftelse på att vi håller SM-klass med en mentalist-akt (56p).

Under 2019 har vi drivit vidare vårt nya koncept Miraculum (se nedan) och hade senaste showen 2019-03-02 på Ödlan. Fler shower är planerade, se kalender.

Sedan 2018 har vi sjösatt en spännande show Miraculum som sattes upp med premiär 2018 31/10:e i Jönköping. Miraculum är ett återkommande showkoncept som nu mera är installerat på Kvarteret Ödlan i Jönköping. För mer information om Miraculum se websidan www.miraculum.se

Under 2018 hade vi fullt upp alla månader och till och med fick dela med oss av bokningar. Vi har haft trolleriskola och etablerat möten för trollkonstnärer och andra performing art-artister i Jönköping under namnet "Magic Performing Arts - Sweden" där vi nu är drygt tio medlemmar.

Under 2017 har det trollats på barnkalas, bröllop, studentkalas, Rotary, tävlats i klubbmästerskap, utvecklats fler akter och karaktärer.
Vi har nu ett komplett showmaterial som passar varje tillfälle. Kontakta oss så berättar vi mer på 070-3236543, eller gc@magiskt.nu alternativt ikc@magiskt.nu

Under 2017 hade vi trolleriskola i Eksjö 1:a april 2017 och trollade i butiker från 10.00 till 15.00, vilket var lyckat. Kolla under menyn Trolleriskola om du vill lära dig trolla.

 Svenska Mästerskapen i Trolleri, 2017 i Växjö, foto Anders Ripa.