Showgruppen MAGISKT.NU

Magiskt, roligt och tankeväckande

Våra shower

Sheer Luck & Miss Wåtson - En komisk tävlingsakt från Trolleri-SM 2017 (duo-akt)

Tänk dig en skruvad detektivhistoria med det något skruvade komiska radarparet Sheer Luck och Miss Wåtson som löser magiska mysterier i ett rasande tempo. Allt blir inte som man tänker sig men på något vis blir det .... ja, helt magiskt på slutet.
Den här akten var vår prisvinnande tävlingsakt vid Trolleri-SM 2017.

Tid 10 minuter, samt möjlighet till bonus-avslutning med X antal minuter. Alla musikrättigheter ingår.

Akt 1 - Klassisk magi för hela familjen (duo-akt)

Njut av salongsmagi av den klassiska typen. När du tänker trolleri är det troligen det här du tänker på.
Och du kommer inte bli besviken. Akt 1 kan med fördel kombineras med Akt 2 med en kortare paus.

Tid: 35 minuter med möjlighet till tidsjustering.

Akt 2 - Stark magi med en nästan övernaturlig touch (duo-akt)

Ofta inleder vi denna akt med vår akt från Trolleri-SM 2017 och övergår sedan till mycket starkare magi med tankeläsning och helt osannolika upplevelser.

Tid: 35-45 minuter

Barn-trolleri för åldrarna 5 till 105 år (duo-akt)

Möt Stina Struts och många av de andra djuren i vår djurinspirerade barnshow. Vi sparar inte på något här är det full show som gäller fast för de lite yngre åldrarna och familjen. Alla skall få uppleva det roliga och känna magin, det oväntade och knasiga.

Tid: 20-30 minuter

Close - Up-trolleri (Göran)

Med en stor förtjusning blandar vi trolleri med vardagliga och typiska trolleri-saker mitt framför näsan, på ett bord eller i din hand. Det är denna form av trolleri som ger den starkaste upplevelsen. Om du inte har upplevt Close-up-trolleri önskar vi att du skall få chansen att göra det. Trolleri på riktigt är det många som säger.

Tid: 35 minuter men kan anpassas för situation och behov.

Gatutrolleri, Mingeltrolleri och Table hopping (singel eller duo)

Vi anpassar trolleriet till den vi möter i den miljö du väljer ut åt oss, en affärsgata, restaurang, galleria, företagsevent, utställningsmonter eller en bar. Allt justeras i stunden för att passa ålder, bakgrund, föregående reaktioner och övriga aktiviteter runt omkring i lokalen. Detta är trolleri som passar alla. Ibland bär vi med oss all rekvisita och ibland kan vi även ta hjälp av ett bord.

Födelsedagskalas-trolleri liten föreställning (Göran)

För att kunna erbjuda trolleri till den lilla budgeten har vi skapat en mindre kostsam show som vi kan leverera till mindre tillställningar och med mindre förberedelse. En genomtänkt show med förenklad logistik för det möjligt att leverera riktigt bra trolleri även till den mindre plånboken.

Tid: 30 minuter

2018 års påsknyhet som passar väldigt bra tillsammans med barntrolleri-akten

Vi har en nyhet som vi lanserade under påskhelgen 2018 som vi tror kommer vara ett välkommet inslag i våra utökade familje- och barnshower. Men du måste fråga oss för att kunna boka denna unika överraskning.

2018 års nyheter

Vi har ett nytt material som vi håller på att jobba in för 2018. Som ett led i detta kommer vi att behöva en testpublik för att säkerställa att vi har rätt kvalitet på showmaterialet. Anmäl om du är intresserad av att agera test-publik för nytt show-material. Markera ditt email med texten TESTPUBLIK

Skräddarsytt för ditt evenemang

Givetvis kan vi skräddarsy material för i det närmaste vilken tillställning som helst men beroende på komplexitet och förväntningar kan vi behöva en hel del förberedelsetid. Vi lägger ned rätt så mycket tid på att systematiskt repetera vårt vassaste showmaterial inför första premiären. T ex hade vi repeterat och analyserat vår SM-akt 2017 över 50 gånger innan den framfördes första gången.

Bokningsförfrågan eller fråga

För bokning kontakta oss på info@magiskt.nu (eller klicka på länken nedan):
mailto:info%40magiskt.nu?subject=Bokningsf%C3%B6rfr%C3%A5gan%20till%20Magiskt.nu&body=Hej%20jag%20undrar%20om%20...%20datum%20...%20jag%20heter%20...%20och%20kan%20n%C3%A5s%20p%C3%A5%20...