Showgruppen MAGISKT.NU

Magiskt, roligt och tankeväckande

Om oss

Gruppen består av Ingrid Klingberg Calås och Göran Calås.
Tillsammans levererar vi underhållning till den lite större publiken men även som close up, street magic och mingelmagi, självklart även för barn.

Historik

Showgruppen Magiskt bildades efter Eksjörevyn 2013-2015 där vi uppträtt tillsammans med ett magiskt nummer, dans och sketcher.

Göran har uppträtt som trollkarl sedan 1977 och redan då med scenshow, illusion och Close-up. 1999 var Göran med och grundade och drev Trolleriföreningen Väst och höll många lectures. 2000 gick Göran med i Moderna Illusionisters Cirkel, samma år blev han medlem i Magic Academy Bangalore under ett års vistelse i Indien. Han köpte då in och importerade trollerirekvisita och magiska trick från de två största trollerifabrikerna i Indien. 2002 blev Göran medlem i Göteborgs Magiska Klubb. I Jönköping har Göran haft trolleriskolor och ordnat med flera trollerimöten.

Ingrid har tidigare trollat tillsammans med Nisse Lundberg 1997 och även Olle Lange fram till början av 2000-talet. Från 2011 trollar Ingrid tillsammans med Göran. 2017 blev Ingrid medlem i Moderna Illusionisters Cirkel och tävlade självständigt vid klubbmästerskapet samma år. 

Vi kan leverera mindre och utökade shower med fler medlemmar, musik, show, dans, komik och självklart alla former av magi och trolleri.

Ingrid K Calås och Göran Calås tog hem en tredjeplats Komisk Scenmagi vid Trolleri-SM 2017 i Växjö med 62 poäng inför en jury. Detta var den enda kvalificerade SM-akten inom komisk magi för året. Läs mer om tävlingen på JMINI (klicka här).

Under våren 2018 tävlade vi med två nya akter i Moderna Illusionisters Cirkels klubbmästerskap.

I april 2018 tävlade vi i Svenska mästerskapen i trolleri i Uppsala.