Showgruppen MAGISKT.NU

Magiskt, roligt och tankeväckande

VÅRA SHOWER & FÖRESTÄLLNINGAR

Bokningsförfrågan eller fråga

För bokning kontakta oss på info@magiskt.nu eller på telefon 070-3236543

Det Händer Mystiska Saker … (nytt 2019/2020)

 "Det Händer Mystiska Saker är" en väldigt speciell magisk föreställning och total-upplevelse som har skräddarsytts för sekelskiftesmiljöer. Gästerna får följa en mystisk sekelskifteshistoria med magi så som det utspelade sig för över ett hundar år sedan. Det är en exklusiv föreställning som passar en liten exklusiv skara besökare som kan tänka sig att följa med in i det okända för en stund. Ingrid och Göran leder undersökningen om vad som hände just då för 100 år sedan. Och kanske får du vara med att avgöra ödet för kvällens dramatiska historia.

Att föreställningen hade succépremiär under Halloween-helgen 2019 på Rosenlunds Herrgård i Jönköping var ingen slump. Sedan dess har flera föreställningar bekräftat att detta är upplevelsen du inte vill missa. Vi har redan fått de allra bästa vitsorden för föreställningens alla delar. Det är inte heller någon slump att vi uppträder på ett av Eurpoas läskigaste hotell och herrgårdar, Toftaholms Herrgård, på fredagen den 13:e mars. Lika självklart är det att vi återkommer med Det Händer Mystiska Saker på Rosenlunds Herrgård vid Halloween 2020.
 

Sheer Luck & Miss Wåtson - En komisk tävlingsakt från Trolleri-SM 2017 (duo-akt)

Tänk dig en skruvad detektivhistoria med det något skruvade komiska radarparet Sheer Luck och Miss Wåtson som löser magiska mysterier i ett rasande tempo. Allt blir inte som man tänker sig men på något vis blir det .... ja, helt magiskt på slutet.
Den här akten var vår prisvinnande tävlingsakt vid Trolleri-SM 2017.

Tid 10 minuter, samt möjlighet till bonus-avslutning med X antal minuter. Alla musikrättigheter ingår.

Akt 1 - Klassisk magi för hela familjen (duo-akt)

Njut av salongsmagi av den klassiska typen. När du tänker trolleri är det troligen det här du tänker på.
Och du kommer inte bli besviken. Akt 1 kan med fördel kombineras med Akt 2 med en kortare paus.

Tid: 35 minuter med möjlighet till tidsjustering.

Akt 2 - Stark magi med en nästan övernaturlig touch (duo-akt)

Ofta inleder vi denna akt med vår akt från Trolleri-SM 2017 och övergår sedan till mycket starkare magi med tankeläsning och helt osannolika upplevelser.

Tid: 35-45 minuter

Barn-trolleri för åldrarna 5 till 105 år (duo-akt)

Möt Stina Struts och många av de andra djuren i vår djurinspirerade barnshow. Vi sparar inte på något här är det full show som gäller fast för de lite yngre åldrarna och familjen. Alla skall få uppleva det roliga och känna magin, det oväntade och knasiga.

Tid: 20-30 minuter

Magiker CALÅS (Magic Al Oz) - Nytt 2020

Sedan 2019 uppträder Göran Calås (CALÅS) även med en egen professionell föreställning för företags-, fest- och event.
Här kombineras Close-up-magi med scen-show, mycket humor och otroliga upplevelser i högt tempo.

För mer information om detta speciella format och detaljer se www.CALÅS.se

Close - Up-trolleri (Göran)

Med en stor förtjusning blandar vi trolleri med vardagliga och typiska trolleri-saker mitt framför näsan, på ett bord eller i din hand. Det är denna form av trolleri som ger den starkaste upplevelsen. Om du inte har upplevt Close-up-trolleri önskar vi att du skall få chansen att göra det. Trolleri på riktigt är det många som säger.

Tid: 35 minuter men kan anpassas för situation och behov.

Gatutrolleri, Mingeltrolleri och Table hopping (singel eller duo)

Vi anpassar trolleriet till den vi möter i den miljö du väljer ut åt oss, en affärsgata, restaurang, galleria, företagsevent, utställningsmonter eller en bar. Allt justeras i stunden för att passa ålder, bakgrund, föregående reaktioner och övriga aktiviteter runt omkring i lokalen. Detta är trolleri som passar alla. Ibland bär vi med oss all rekvisita och ibland kan vi även ta hjälp av ett bord.

Födelsedagskalas-trolleri liten föreställning (Göran)

För att kunna erbjuda trolleri till den lilla budgeten har vi skapat en mindre kostsam show som vi kan leverera till mindre tillställningar och med mindre förberedelse. En genomtänkt show med förenklad logistik för det möjligt att leverera riktigt bra trolleri även till den mindre plånboken.

Tid: 30 minuter

2018 års påsknyhet som passar väldigt bra tillsammans med barntrolleri-akten

Vi har en nyhet som vi lanserade under påskhelgen 2018 som vi tror kommer vara ett välkommet inslag i våra utökade familje- och barnshower. Men du måste fråga oss för att kunna boka denna unika överraskning.

2018 års nyheter

Vi har ett nytt material som vi håller på att jobba in för 2018. Som ett led i detta kommer vi att behöva en testpublik för att säkerställa att vi har rätt kvalitet på showmaterialet. Anmäl om du är intresserad av att agera test-publik för nytt show-material. Markera ditt email med texten TESTPUBLIK

Skräddarsytt för ditt evenemang

Givetvis kan vi skräddarsy material för i det närmaste vilken tillställning som helst men beroende på komplexitet och förväntningar kan vi behöva en hel del förberedelsetid. Vi lägger ned rätt så mycket tid på att systematiskt repetera vårt vassaste showmaterial inför första premiären. T ex hade vi repeterat och analyserat vår SM-akt 2017 över 50 gånger innan den framfördes första gången.Om du vill uppleva något riktigt magiskt har du kommit rätt

Vi bjuder dig på en helkväll med magisk underhållning och kan även erbjuda en stor magisk show med utökad showgrupp med musiker, sång, dans, komik och showpaket; eller som Street Magic med Close-up-trolleri.

Kanske har du sett oss i Jönköping city, på Vätterhems stadsfester 2019, Sävsjö Celebration, företagsevent, Jönköpings teater, Eksjö stadsfest, eller på Eksjörevyn? Krösatågets jubileum? Eller på någon annan scen. Kanske på Trolleri-SM i Växjö 2017 eller Uppsala 2018, eller 2019? Eller 2017 i Eksjö stad där vi bjöd  på Street Magic samt trolleriskola. Vi har båda jobbat professionellt med trolleri sedan 1998 även om vi började med trolleri redan 1977.

Vi är medlemmar i Moderna Illusionisters Cirkel i Norrköping. Göran var med och startade Trolleriföreningen Väst 1999 och har varit medlem i Magic Academy, Bangalore (Indien), samt Göteborgs Magiska Klubb. År 2018 startade vi klubbaftonar för magiker och performing arts (scenkonst) i Jönköpingsregionen under namnet Magic Performing Arts - Sweden.

Kontakta oss så berättar vi mer. Vi erbjuder även underhållning i vår utökade grupp tillsammans med andra artister i vårt nätverk. För den riktigt stora showen har vi vårt stora koncept och professionella show MIRACULUM som passar för 80-500 personer, eller som en exklusiv företagsshow eller spektakulärt mäss-event. 
Se www.Miraculum.se för mer information.