Föreställningar

“DET HÄNDER MYSTISKA SAKER…”

Nedan följer ett axplock av våra olika magiska trolleri-föreställningar som har skapats och som kan bokas. Kontakta oss för offert.

Toftaholms Herrgård (Nordens läskigaste hotell)

Det händer mystiska saker… på …

Biljetter kan bokas till föreställningen som kommer hösten 2023 genom följande länk. Kan även bokas till andra platser och orter.

Sävsjö 2018: Magisk underhållning för de mindre

Magiskt – Barn-föreställning

2016 var första gången vi uppträdde med denna uppskattade show – bokningsbar, show som passar även de allra minsta. Flera olika föreställningar finns beroende på budget, publik och lokal.

Företagstrolleri: Eksjö

Trolleri på stan

För att skapa en speciell magisk och rolig atmosfär är företagstrolleri med olika överraskningar i butikerna ett uppskattat inslag.

Trolleri-SM 2018 (Sheer luck, betyder “ren tur”)

Sheer Luck – magiska detektiver

Kan bokas som evenemangsföreställning av företag m.fl.

CALÅS – Enastående show

Enmansshow med Göran Calås

Västervik och Gamleby 2019: Magisk barn- och familje-show med buktaleri mm

Magisk familjeshow

Showen har framförts i många olika miljöer från scen, inne, ute och på festivaler.

Buktaleri med Inge struts

Magisk show med djuren

Inge Struts och alla de andra magiska djuren är med och trollar för familj och de yngre barnen upp till 80 år. Ja det är sant, Inge blev otroligt populär även när han fick följa med till PRO-föreställningen som extranummer.

MIRACULUM-föreställningarna 2019: Tillsammans med ICI Performance och dansgrupp från Medborgarskolan

”Magiskt.nu äger och driver den större showgruppen MIRACULUM med gästartister”

2018 började Göran och Ingrid, producera ett antal större kompletta produktioner med alla funktioner från manus, produktion, regi, koreografi, teknik, ljud, ljus, musik, dans, magi, buktaleri, mentalism och nycirkus. Denna typ av större produktion med helhetsåtagande kan beställas. För mer information, besök www.miraculum.se och kontakta oss på gc@miraculum.se

Under 2019 uppträdde Ingrid på både Jönköpings-Revyn, på Vulkanteaterns uppsättning Söderkåkar (där även Göran var aktör), samt på barnteatern Djuren i Hackebackeskogen (som kråkan).

MAGISK KLUBB!
BLI PROV-PUBLIK

För nya produktioner testar vi föreställningen på provpublik. Magiskt.nu driver även sociala möten för trollkarlar och andra intresserade av scenkonst som magi/trolleri, buktaleri och cirkus.
Magic Performing Arts – Sweden (på Facebook)
Anmäl gärna ditt intresse och bli klubbmedlem, eller provpublik (nedan).